Ruzgar Avcilari - Motosiklet Paylasim Alani
Aktif Kullanıcılar Aktif Kullanıcılar
Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
Forum Üyelerini Göster Forum Üyelerini Göster
Takvim Takvim
Arama yap Arama yap
Yardım Yardım
Kayıt Ol Kayıt Ol
Giriş Giriş
   Gizle Hızlı Erişim Portal Menu Üye Menu

Forum Anasayfa  Forum Forum | Haber/Duyuru | Duyurular

Haber/Duyuru
  Gezi Haberleri
  Duyurular

Basında Biz
  Gazete Yayınları
  Dergi Yayınları

Resim Galerisi
  2009 Gezi Resimleri
  2010 Gezi Resimleri

Plansız Geziler
  Hafta İçinde Yapılacak Geziler
  Son Dakika Gezileri

Tarih / Saat

Hava Durumu
AYDIN

Resimi büyütmek için üzerini tıklayınız

OMM “RoadCraft – Motosikletli Polis El Kitabı” ile belirlenen sürücülük sistem ve standartları ile Türkiye’de tam olarak temsil ettiğimiz I.A.M.’ın (İleri Sürüş Enstitüsü – İngiltere) onayladığı ilkeleri izler ve tanıtır.OMM, disiplinli araştırmaya ve ileri sürücülüğün...
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ruzgar_Avcilari Açılır Kutu Gör
Mod Avcı
Mod Avcı
Simge
Ruzgar Avcıları Yönetim Kurulu

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 73
  Alıntı Ruzgar_Avcilari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 09-10-11 / NİSAN 2010 Aydın'da İleri Sürüş Eğitimi
    Gönderim Zamanı: 08/Oca/2010 Saat 17:05
Haber Detay:

OMM “RoadCraft – Motosikletli Polis El Kitabı” ile belirlenen sürücülük sistem ve standartları ile Türkiye’de tam olarak temsil ettiğimiz I.A.M.’ın  (İleri Sürüş Enstitüsü – İngiltere) onayladığı ilkeleri izler ve tanıtır.

OMM, disiplinli araştırmaya ve ileri sürücülüğün doğruluğu kanıtlanmış yöntemlerinin uygulanmasına adanmıştır.

OMM tüm motosikletçiler için kendi kendini geliştirme fırsatları sunan yetkin bir sürücülük eğitim sistemi oluşturmuştur ve bu sistemi sürekli geliştirmektedir: Sürekli yeni uygulamaları ve yeni bilgi kaynaklarını araştırmaktayız.

OMM sürücüleri sürüş deneyimlerinin paylaşılması ve kişisel mükemmelliğe erişilmesinde bilgelik ve cömertlik örnekleri sergilerler. Sürücülerin beklentilerini ve sürekli iyileşme arzularını destekler ve saygı gösteririz.

OMM Türkiye ve Ülkenin çeşitli bölgelerini tanıtarak, sürücü dostlar arasında sürüş deneyimlerinin paylaşılmasını ve diyalog kanallarının açılmasını teşvik eder.

OMM, üyelerin motosikletçilikle ilgili olarak  tercih ettikleri  ve uyguladıkları tüm spor faaliyetlerini destekler.

Bu doğrultuda ,

09-10-11 / NİSAN 2010 tarihlerinde AYDIN da üç günlük eğitim paketi hazırlanmış olup OMM takviminde (http://www.ommriders.com/cc/1000971/uploads/File/calendar2010.xls#Nisan!A1 ) yer almıştır.

3 Günlük paket program;
Cuma akşamı,Teori eğitimi
Cumartesi,Kontrol eğitimi
Pazar,Yol eğitimi
İlerleyen tarihlerde,Ön kayıt başvuruları ve ücretlendirme ile ilgili sitemizde gereken açıklamalara yer verilecektir.

Tüm üyelerimize duyurulur.

Düzenleyen Ruzgar_Avcilari - 08/Oca/2010 Saat 17:08

Rüzgar Avcıları Yönetim Kurulu

Yukarı Dön
zakcay Açılır Kutu Gör
Deli Rüzgar
Deli Rüzgar
Simge

Gönderilenler: 16
  Alıntı zakcay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08/Oca/2010 Saat 22:54
OMM ailesi olarak Aydın'da olmaktan büyük keyif alacağız. :)

Gerçi daha önce de gelmek için bir sözümüz var :)

Zafer AKÇAY
OMM-IAM Observer
www.ommriders.com
İzmir

Yukarı Dön
mmg09 Açılır Kutu Gör
AVCI
AVCI
Simge

Gönderilenler: 2319
  Alıntı mmg09 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08/Oca/2010 Saat 23:05
Orjinalini yazan: zakcay

OMM ailesi olarak Aydın'da olmaktan büyük keyif alacağız. :)

Gerçi daha önce de gelmek için bir sözümüz var :)

Sizlerle o keyif bize ait hocam,
her zaman bekleriz .... Smile

z ı p ı r
RAV MEMBER
OMM / GOLD MEMBER
IBA MEMBER
T.C M.E.B Sürüş Eğitmeni
3G sürüş...

Yukarı Dön
Alpatug Açılır Kutu Gör
Tayfun
Tayfun
Simge

Gönderilenler: 1053
  Alıntı Alpatug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09/Oca/2010 Saat 17:10

İnş. bu sefer eğitim serüvenine başlamış olacağım..

Sabırsızlıkla bekliyorumThumbs%20Up

Alpatuğ VAROL
Yamaha Fz6 Fazer
05306961348

Yukarı Dön
incus09 Açılır Kutu Gör
AVCI
AVCI
Simge

Gönderilenler: 851
  Alıntı incus09 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09/Oca/2010 Saat 23:37
Daha önce eğitim almamış arkadaşlar için Aydında yapılacak olan bu eğitim iyi olacaktır Rüzgar Avcıları yönetimi ve Zafer bey nezdinde OMM ye teşekkürler. 
Zoru hemen, İmkansızı zamanla!

Yukarı Dön
cano Açılır Kutu Gör
Deli Rüzgar
Deli Rüzgar
Simge

Gönderilenler: 20
  Alıntı cano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10/Oca/2010 Saat 21:48

Eğitimi duyunca içim gitti doğrusu.Hazır motoru da yenilemişken Nisana kadar ehliyet işini halledip bu eğitime ben de katılayım diyorum.Ne dersiniz bayan arkadaşlar yapalım şu işi.Hem eşlerimiz yorulunca biz de süreriz işte ne güzel olur. Thumbs%20Up

Yukarı Dön
koç Açılır Kutu Gör
AVCI
AVCI
Simge

Gönderilenler: 757
  Alıntı koç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11/Oca/2010 Saat 00:42
    ben eğitim almadım ama almayı düşünüyorum.bu eğitim almam gerektiği konusu hakkında daha önce eğitim alan arkadaşların sürüşlerindeki değişimi gördükten sonra kendim karar verdim.eğitimimi ise uğur hocadan almayı düşünüyorum.benim için herhangi bir kurumun sertifikası yada kurumun bu konuda ihtisas sahibi olmasından ziyade kursu veren arkadaşın daha önce eğitim verdiği kişileri yolda izlemem önemlidir.
sitemizde ömer,raif,osman,rıza,okinin aldıkları kurslardan sonra kendilerini ne kadar geliştirdikleri benim için en büyük referanstır.omm aydına gelir büyük bir keyifle ağırlarız ama kursu uğur hocadan başkasından almam o ayrı:)ben gene bunu bilir bunu söylerim.

Yukarı Dön
oki Açılır Kutu Gör
AVCI
AVCI
Simge

Gönderilenler: 1064
  Alıntı oki Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11/Oca/2010 Saat 09:41
Kesinlikle herkese öneriyorum...Ben daha önce bu eğitimi almış olmama rağmen bilgilerimi tazelemek ve eksiklerimi tamamlama adına tekrar katılmayı düşünüyorum...
RIDING IS A WAY OF THINKING

MOTOSİKLET KULLANMAK BİR DÜŞÜNME YOLUDUR...........
BMW GS1150 ADV

Yukarı Dön
matador Açılır Kutu Gör
AVCI
AVCI
Simge
Gezi Sorumlusu

Gönderilenler: 162
  Alıntı matador Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11/Oca/2010 Saat 10:09
bilgileri tazelemek adına ve pratik yapmak için önemli bir şans.
Kaçırmamak lazım.Aksilik olmaz ise katılmayı düşünüyorum.

BMW R 1200 RT
"""KARA BOĞA"""
09 HA 651

Yukarı Dön
mmg09 Açılır Kutu Gör
AVCI
AVCI
Simge

Gönderilenler: 2319
  Alıntı mmg09 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14/Oca/2010 Saat 21:12
Orjinalini yazan: cano

Eğitimi duyunca içim gitti doğrusu.Hazır motoru da yenilemişken Nisana kadar ehliyet işini halledip bu eğitime ben de katılayım diyorum.Ne dersiniz bayan arkadaşlar yapalım şu işi.Hem eşlerimiz yorulunca biz de süreriz işte ne güzel olur. Thumbs%20Up

Canan çok güzel olur elbette,
hadi bakalım ,

Aydın ın bayan sürücüsü ,güvenli eğitim sürüşlerine  sıkı bir şekilde hazırlanıyor fotoğraflarda gördüğünüz gibi ,yakın da Aydın yollarında haberiniz ola .....

gün geçtikçe eğitime ve kaliteli sürüşe olan ilgi artmakta ne mutlu ....
Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap
Nazlı Elif ÖZTÜRK SEZEL

Düzenleyen mmg09 - 14/Oca/2010 Saat 21:43
z ı p ı r
RAV MEMBER
OMM / GOLD MEMBER
IBA MEMBER
T.C M.E.B Sürüş Eğitmeni
3G sürüş...

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Başlık Atla İzinler Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0.121 Saniyede Yüklendi.

Copyright ©2008  SUR YAZILIM

Tüm Mesajları Okunmuş Say :: Site Ait Çerezleri (Cookies) Sil

Ruzgar Avcilari - Motosiklet Paylasim Alani © Tum Hakları saklıdır.

Copyright ©2001-2007 Web Wiz