Ruzgar Avcilari - Motosiklet Paylasim Alani
Aktif Kullanıcılar Aktif Kullanıcılar
Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
Forum Üyelerini Göster Forum Üyelerini Göster
Takvim Takvim
Arama yap Arama yap
Yardım Yardım
Kayıt Ol Kayıt Ol
Giriş Giriş
   Gizle Hızlı Erişim Portal Menu Üye Menu

Forum Anasayfa  Forum Forum | Rüzgar Avcıları | Geziler, Organizasyonlar ve Toplantılar

Haber/Duyuru
  Gezi Haberleri
  Duyurular

Basında Biz
  Gazete Yayınları
  Dergi Yayınları

Resim Galerisi
  2009 Gezi Resimleri
  2010 Gezi Resimleri

Plansız Geziler
  Hafta İçinde Yapılacak Geziler
  Son Dakika Gezileri

Tarih / Saat

Hava Durumu
AYDIN

Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
incus09 Açılır Kutu Gör
AVCI
AVCI
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 851
  Alıntı incus09 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kask İçinde Devr-i Alem Fotoğraf Sergisi
    Gönderim Zamanı: 20/Eki/2008 Saat 20:47

Değerli Rüzgar Avcıları

Uzun süredir fotoğraf sergimize isim bulmak için beraberce çalıştık.

Hepimiz bir çok isim önerdik. Tüm Rüzgarın çocuklarına ilgilerinden dolayı binlerce Teşekkür ediyoruz.

Yapılan değerlendirme sonucu Osmn09 kardeşimizin önerdiği 

Kask İçinde Devr-i Alem

ismi Birinci olmuştur. Arkadaşımızın Tişört ve Pach i kendisine takdim edilecektir.

Fotograf sergimiz 3-7 Kasım Tarihlerinde Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde olacaktır.

RüzgarAvcıları motosiklet fun kulübü motosiklet kullanmayı yaşam tarzı olarak benimseyen motosiklet severleri bir çatı altında toplamak için 19 Aralık 2006 tarihinde Aydın ilinde kuruldu. Kulübün Tüzüğünde de belirtildiği gibi RüzgarAvcıları motosiklet kulübü,

1-     Motosiklet meraklıları ile bir araya gelerek bilinçli motor kullanımını sağlamayı,

2-     Üyelerin temel motosiklet kullanma eğitimi almalarını sağlamayı,

3-     Diğer motosiklet toplulukları ile ortak faaliyetler gerçekleştirmeyi,

4-     Üye ve yakınlarının motosikleti sevmelerini sağlamayı

5-     Örnek bir motosiklet kulübü olmayı,

6-      Sosyal dayanışma ve paylaşım alanında gençlere örnek teşkil edecek faaliyetlerde bulunmayı temel amaç olarak edindi.

Kulüp, kuruluşundan çok kısa bir süre sonra sanal ortamda www.ruzgaravcilari.com adresinde temsil edilmeye, üye kaydı yapmaya ve faaliyetlerini paylaşmaya başladı. Kuruluşunun üzerinden henüz yaklaşık iki yıl gibi kısa bir süre geçmesine rağmen RüzgarAvcıları Türkiye’nin önde gelen, motosiklet kulüpleri arasında ilkeli ve düzeyli bir kulüp olarak yer edindi. Şu an itibariyle kulübün web sayfasında Türkiye’nin dört bir tarafı ve Avrupa’dan 600’ü aşkın üye motosiklet dünyasıyla ilgili 1100 civarı konu üzerinde deneyimlerini paylaşarak bilgi edinmektedir. Kulüp bu güne kadar çok sayıda geniş katılımlı yurt içi geziyi keyif ve başarıyla tamamlamıştır. Bunun yanında motosiklet tutkuları ülke dışına taşan üyeler, Aydın’dan Suriye, Ürdün, Yunanistan ve İtalya’ya kadar uzanan 4 adet yurt dışı geziyi de gerçekleştirmiştir. Tüm bu geziler Uluslararası kabul görmüş sürüş kurallarıyla uyum içinde ve trafikte güvenliğin öncelikli olduğu bir disiplinle gerçekleştirilmektedir.          

Dünyanın dört bir tarafında motosiklete gönül verenleri dostları olarak addeden RüzgarAvcıları motosikletleri ile kültür köprüleri kurmayı da amaç edinmişlerdir. Bu çerçevede Temmuz 2008 de RüzgarAvcıları ve Aydın Belediyesi ortak bir organizasyona imza atmış ve Portekiz’den gelen motosikletli dostlarına ev sahipliği yapmıştır. Bununla birlikte RüzgarAvcıları Avrupa ülkelerinden motosikletleriyle Aydın’a gelen gezginlere rehberlik de etmektedir. Kulübün gezi ve organizasyonları sadece kendi web sayfalarında ve Aydın yerelinde kalmayıp; bu faaliyetler çoğu kez ulusal medya kuruluşlarının haberleri arasında da yer almaktadır. Kulüp bu haliyle Aydın’ın, Aydın’lının yurt içi ve yurt dışında tanıtımına katkıda bulunmanın onurunu yaşamaktadır.  

RüzgarAvcıları faaliyet gösterdiği bu iki yıl içinde üyelerine yönelik eğitim organizasyonları da gerçekleştirmiştir. Bu kapsamda, Dr. Vedat DEMİR kaza sonrası ilk yardım ve sürüş eğitmeni Uğur ERTEKİN güvenli-ileri motosiklet sürüş konulu seminerleri vermişlerdir. Kulüp yönetiminde bulunan hemen her üye güvenli ve ileri sürüş eğitimlerini tamamlayarak bu konuda diğer üyelere örnek teşkil etmeyi amaçlamıştır. Yönetim önümüzdeki süreçte sürüş, trafik ve ilk yardım konulu eğitim seminerleri hazırlamayı planlamaktadır.  

Tüm üyelerinin katılımı ve gayretiyle tek vücut olup; organizasyonlarında, web sayfalarında ki forumlarında ilkelerini elden bırakmayan RüzgarAvcıları, motosiklet kulüpleri için yeni bir kavram olan “Aile Kulübü” kavramını camiaya kazandırmıştır.  

Anadolu’nun en bereketli toprağı Aydın’ın dost canlısı, sıcak yüzlü insanlarından aldığı güçle faaliyetlerine devam eden RüzgarAvcıları yarattıkları RüzgarAvcıları ruhunu gelecek yıllarda da aynı anlayışla sürdürecektir.   

Düzenleyen mmg09 - 24/Eki/2008 Saat 18:27

Zoru hemen, İmkansızı zamanla!

Yukarı Dön
sildenafil Açılır Kutu Gör
AVCI
AVCI
Simge
Urun ve Promosyon

Gönderilenler: 241
  Alıntı sildenafil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20/Eki/2008 Saat 20:53
Hayırlı uğurlu olsun.Emeği geçen herkese teşekkürler.

İyi insan;güzel şeyler söyleyen değil,söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyendir.
BMW-1150 GS

Yukarı Dön
Alpatug Açılır Kutu Gör
Tayfun
Tayfun
Simge

Gönderilenler: 1053
  Alıntı Alpatug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20/Eki/2008 Saat 20:55
ClapClapClapClap

Alpatuğ VAROL
Yamaha Fz6 Fazer
05306961348

Yukarı Dön
Dakar Açılır Kutu Gör
Mod Avcı
Mod Avcı
Simge

Gönderilenler: 1608
  Alıntı Dakar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20/Eki/2008 Saat 21:14
Hepimiz için hayırlı olsun inşallah yetişirim

Yukarı Dön
sadness Açılır Kutu Gör
Bora
Bora
Simge

Gönderilenler: 197
  Alıntı sadness Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20/Eki/2008 Saat 21:14
Güzel isim hayırlı olsun.

Yukarı Dön
misafir Açılır Kutu Gör
Misafir sanatçı
Misafir sanatçı

Admin
  Alıntı misafir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20/Eki/2008 Saat 21:31
ClapClapClapClapClapClap

Yukarı Dön
basak Açılır Kutu Gör
Ruzgar
Ruzgar
Simge

Gönderilenler: 130
  Alıntı basak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20/Eki/2008 Saat 21:33
Hayırlı olsun isim çok güzelClap
Başak Tanju/Didim
one life,live it

Yukarı Dön
Coco Açılır Kutu Gör
Tayfun
Tayfun
Simge

Gönderilenler: 622
  Alıntı Coco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20/Eki/2008 Saat 21:55
ClapClapClapClapClap

Yukarı Dön
koç Açılır Kutu Gör
AVCI
AVCI
Simge

Gönderilenler: 757
  Alıntı koç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20/Eki/2008 Saat 22:08
isim süper geziler süper.ben şanslıyım sergilenecek fotoğrafların bir bölümünü gördüm ve inanın arkadaşlar sergiye gelip gezecek olanlar başka dünyalara başka diyarlara gidecekler...

Yukarı Dön
Lecher Açılır Kutu Gör
AVCI
AVCI
Simge

Gönderilenler: 249
  Alıntı Lecher Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20/Eki/2008 Saat 22:53
Çok güzel isim ve nefiz bir afiş olmuş isim ve afişde emeği geçen herkezi tebrik ediyor sonsuz şükranlar sunuyorum  mükemmmel olmuş tek kelimeyle mükemmel
" EĞİTİM ALAN SÜRÜCÜLER ZAYIF OLANLAR DEĞİL AKILLI OLANLARDIR "

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 14>

Başlık Atla İzinler Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0.141 Saniyede Yüklendi.

Copyright ©2008  SUR YAZILIM

Tüm Mesajları Okunmuş Say :: Site Ait Çerezleri (Cookies) Sil

Ruzgar Avcilari - Motosiklet Paylasim Alani © Tum Hakları saklıdır.

Copyright ©2001-2007 Web Wiz